Χαρακτηριστικά και Υπηρεσίες

Οι πληροφορίες γύρω από τις εργαστηριακές εξετάσεις δεν είναι πάντα άμεσα ή εύκολα διαθέσιμες και, αν βρεθούν, πολλές φορές δεν απαντούν στα ερωτήματα των ασθενών και των οικογενειών τους. Το Lab Tests Online - GR έχει στόχο να αλλάξει όλα αυτά και να δώσει απαντήσεις με απλό και κατανοητό τρόπο.

Αυτός ο ιστότοπος είναι μία πηγή όπου το ευρύ κοινό αλλά και οι επαγγελματίες της υγείας μπορούν να βρουν επικαιροποιημένες πληροφορίες για τις εργαστηριακές εξετάσεις, που είναι σημαντικές για την κατανόηση και διαχείριση της υγείας του ή κάποιου δικού τους προσώπου. Εστιαζόμαστε  στις διαγνωστικές εργαστηριακές εξετάσεις και σε θέματα που σχετίζονται με αυτές. Σε αυτό τον ιστότοπο θα βρείτε τις παρακάτω πληροφορίες:

Εξετάσεις.
Κεντρικό σημείο είναι η ενότητα των εξετάσεων, όπου εξηγείται γιατί μπορεί να γίνεται κάποια εξέταση και πώς μπορεί να αξιοποιηθούν τα αποτελέσματα της. Εδώ επίσης εξηγούμε το είδος του δείγματος που θα χρειαστεί για να γίνει η εξέταση και δίνουμε απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα.

Καταστάσεις και Ασθένειες.
Ο ιστότοπος επίσης περιλαμβάνει μία ενότητα με καταστάσεις της υγείας και ασθένειες, που περιγράφονται εν συντομία και συνδέονται με τις εξετάσεις που τυπικά παραγγέλλονται για αυτές.

Έλεγχος
Ομάδων . Με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως ο προληπτικός έλεγχος των νεογνών και προγράμματα μαζικού προληπτικού ελέγχου για καρκίνο της μήτρας ή του παχέος εντέρου, δεν υπάρχει ομοφωνία σχετικά με τον προληπτικό εργαστηριακό έλεγχο στην χώρα μας.   Το Lab Tests Online - GR περιλαμβάνει πληροφορίες για προγράμματα μαζικού προληπτικού ελέγχου, που περιλαμβάνουν εργαστηριακές εξετάσεις και περιγράφει, παράλληλα, άλλες εξετάσεις, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για μαζικό έλεγχο για την παρουσία μίας ασθένειας.

Νέα.
Η πρόοδος στην τεχνολογία έχει τεράστιο αντίκτυπο στις εργαστηριακές εξετάσεις. Από βελτιώσεις στην κλινική έρευνα ως την ανάπτυξη περισσότερων συσκευών αυτοελέγχου και την υπόσχεση για περισσότερες διαδικτυακές τεχνολογίες (που επιτρέπουν την ανάπτυξη εφαρμογών όπως αυτός ο ιστότοπος), γίνονται πολλά σε αυτόν τον τομέα που επηρεάζουν άμεσα τον ασθενή. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε περιληπτικά νέα από τις κυριότερες δημοσιεύσεις για να είστε ενήμεροι.

Άρθρα . Τι είναι το εύρος τιμών αναφοράς; Πώς χρησιμοποιείται; Τι συμβαίνει μετά την λήψη του δείγματος αίματος; Αυτά και άλλα σημαντικά ερωτήματα εξετάζονται και απαντώνται σε μία σειρά εμπεριστατωμένων άρθρων, που έχουν ειδικά εκδοθεί για το Lab Tests Online, για να παρέχουν ευρύτερη άποψη, που μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τόσο τις εξετάσεις σας, όσο και τους ανθρώπους που τις εκτελούν.

Μέσα στο εργαστήριο. Αυτό το τμήμα της υποδομής των χώρων παροχής αποτελεί μυστήριο για τους περισσότερους ασθενείς. Προσπαθούμε να σας δείξουμε την μαγεία που συμβαίνει μέσα στο εργαστήριο, επειδή χωρίς αυτήν, πολλές διαγνώσεις θα ήταν αποτέλεσμα υποθέσεων και η έγκαιρη ανίχνευση και πρόληψη πολλών καταστάσεων δεν θα συνέβαινε. Ελπίζουμε αυτές οι σελίδες να σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα σχετικά με τον εργαστηριακό σας έλεγχο και να σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε την εργασία τόσων πολλών ανθρώπων που εργάζονται πίσω από τις πόρτες των εργαστηρίων.

Αναζήτηση. Σε κάθε σελίδα εκτός από την κύρια θα βρείτε τρεις αναδυόμενες επιλογές με τίτλο «Εξετάσεις», «Καταστάσεις και Ασθένειες», και «'Ελεγχος Ομάδων» που θα σας κατευθύνουν προς οποιαδήποτε σελίδα αυτών των βιβλιοθηκών. Στην κύρια σελίδα μας θα βρείτε αυτές τις βιβλιοθήκες στα τρία κυλιόμενα παράθυρα στα δεξιά.

Εξωτερικές πληροφορίες και υπηρεσίες. Σε όλο τον ιστότοπο έχουμε περιλάβει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους όπου μπορείτε να βρείτε περαιτέρω πληροφορίες. Οι σύνδεσμοι αυτοί αφορούν ιστότοπους που γνωρίζουμε καλά και εμπιστευόμαστε. Καλωσορίζουμε κάθε υπόδειξη προς καλούς και αξιόπιστους ιστότοπους. Το Lab Tests Online - GR δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους.

Στείλτε τα σχόλια σας . Ενδιαφερόμαστε πολύ για τις απόψεις σας για αυτόν τον ιστότοπο και πώς το Lab Tests Online - GR σας φάνηκε χρήσιμο. Παρακαλούμε στείλτε μας τις απόψεις σας ή τα ερωτήματα σας και θα σας απαντήσουμε σύντομα και αποτελεσματικά. 

Τροποποιήθηκε τελευταία φορά 12.04.2010