Καλλιέργεια φαρυγγικού επιχρίσματος
Επώαση της καλλιέργειας

Το σφραγισμένο, κατάλληλα σημασμένο τρυβλίο Petriτοποθετείται κατόπιν σε ένα επωαστικό κλίβανο, που είναι ένας θάλαμος με σταθερή θερμοκρασία, κατάλληλη για την ανάπτυξη των βακτηρίων. Η καλλιέργεια συνήθως μένει στον επωαστικό κλίβανο για 24 - 36 ώρες, ώστε να δοθεί επαρκής χρόνος στα βακτήρια που είναι τυχόν παρόντα να αναπτυχθούν.
Τροποποιήθηκε τελευταία φορά 13.04.2010
Πληρούμε τις προδιαγραφές του κώδικα δεοντολογίας «Health on the Net» (HON) περί αξιόπιστων πληροφοριών υγείας.
επιβεβαιώστε.